• FABRİKA: (0212) 554 99 90
  • RESTAURANT: (0212) 554 99 10

ŞENAKAR - Kurumsal

1953 yılında MERHUM Reşit AKAR tarafından başlayan meslek hayatımız kurucumuz SN. Şenel AKAR tarafından 1983 yılında GÜNGÖREN- İSTANBUL’da ŞENAKAR LOKANTASI olarak küçük bir aile işletmesi kurulmuş ve ticari hayatına başlamıştır.

1983 yılından sonra ŞENEL AKAR önderliğinde hızlı bir büyüme gerçekleştirip işletmemiz 1995 yılında oğulları MAHMUT AKAR ve YUSUF AKAR’ın katılmasıyla lokanta hizmetini yanı sıra günlük 1500 kişilik toplu yemek üretimine başlamıştır.

2000’li yıllarda değişen ve gelişen piyasa şartlarına tüketim bilincinin artması tüketici ile buluşma noktasının yön değişmesiyle de bu yeni tüketim anlayışına göre hareket etmek isteyen ŞENAKAR KURUMSAL firmalarla çalışmaya başlamıştır. Artan iç ve dış müşteri taleplerine doğru zamanda kaliteden ve standart üretim şartlarından taviz vermeyen müşteri memnuniyet ve isteklerini ön planda tutmak isteyen ŞENAKAR yeni modern tesiste üretim kararı almıştır.

Şu anda geldiği nokta 1500 m2 kapalı alana sahip olup tesislerinde kalifiye personeli ile günlük 5000 kişilik üretim işleme kapasitesine sahip üretiminde Dünya teknolojisini kullanan hijyenik alt yapıya sahip olan gıda güvenliği yönetim sistemi belgeleriyle beraber üretimin tüm aşamalarında kalite kontrolüne son derece önem verilmektedir.

Üretim kalitesini her şeyin üstünde tutan ŞENAKAR tedarikçi firmaları, çalışanları ile birlikte büyümeyi, tüketicisiyle bütünleşerek ulusal alanda söz sahibi olmak isteyen ve ilk etapta ulusal bir marka olmayı çalışanlarıyla birlikte kararlılığını ve verimliliğini artırmayı ana hedef olarak belirlemiştir.


ŞENAKAR Yemek Üretim, Restaurant, Catering, İkram
Şenakar İkram Destek - İstanbul